Вирусна тенденция е младите жени да разкриват своите хичове“ и да записват

...
Вирусна тенденция е младите жени да разкриват своите хичове“ и да записват
Коментари Харесай

Жените разкриват своите „хитове“ на мъжете, това, което убива техните „женски дами“ във вирусна тенденция

Вирусна наклонност е младите дами да разкриват своите „ хичове “ и да записват мъже, ангажирани с действия или облечени по метод, който намират за непривлекателни.

Много от известните видеоклипове включваха фонова музика от хитовата ария „ Take a Bow “ на Риана. Тъй като значимият различен, показващ „ признака “, попада на фокус, известният текст „ изглеждаш толкоз малоумен сега “ се възпроизвежда, до момента в който неподозиращият мъж прави деня си.

Един клип демонстрира млад мъж, който прибира хранителни артикули в дребни чорапи за отсъствие, до момента в който се разхожда из жилището. Много от отговорите на видеото съпоставят краката на мъжа с тези на балерина.

„ Някои от тези неприятности излизаха отвън надзор, само че това... да, това е неприятности “, отговори един консуматор.

Изглежда, че краката са общ проблем за някои дами, защото друго вирусно видео демонстрира по какъв начин брачен партньор деликатно слиза по дървените стъпала на двуетажно легло, до момента в който е необут. Видеото, снимано от най-долното легло, демонстрира с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР